Das Urwort
Deze man heeft een boek geschreven over de verdeling van elektromagnetische energie in organismen (O, leuk!)
Michael König. Hij vond dat de quantumfysica te veel was blijven hangen in de snarentheorie; terwijl er meer verklaringen te vinden zijn in elektromagnetische energie. Hij heeft het over gedachten die in een ruimte (in de elektronen) bewaard blijven. Bewustzijn en persoonlijkheid die niet aan het fysieke lichaam zijn gebonden, en na de dood in verzwakte vorm kunnen blijven bestaan.

Dit is de wetenschap achter het zesde zintuig: aanvoelen wat er gebeurd is in een bepaalde ruimte, het lezen (of horen) van gedachten, en de 'aanwezigheid' van overleden personen. Hij gaat ook in op de evolutie van het bewustzijn, de theorie van zwaartekracht, en de dimensie van tijd. Tijd is echt het grootste raadsel wat mij betreft. Ik ken iemand die weet wat er gebeurt seconden voordat het gebeurt. Onverwachtse dingen, elke week wel iets. De vraag is wel of je ermee te koop gaat lopen, want er is nogal eens een cultuur van: 'en dat moet ik geloven?'

Parapsychologie is een wetenschappelijke discipline die algemeen geaccepteerde wetenschappelijke methoden gebruikt om controversiële zaken te onderzoeken. Ik heb hier verder geen ervaring mee, behalve dat ik me eens een paar maanden heb verdiept in de website www.parapsy.nl van de universiteit van Utrecht. Ze hebben testjes waar je echt van staat te kijken. Iedereen kan het én iedereen gebruikt het in het dagelijks leven, maar de een veel meer dan de ander. Een goede documentaire over de verschillende fenomenen is 'Something Unknown'.
Het is vermoedelijk ook elektromagnetische energie (nulpuntenergie) wat straks gebruikt gaat worden in plaats van fossiele brandstoffen - mits de tijd er klaar voor is. Die energie is overal om je heen en is gratis, de technologie wordt op dit moment al uitgewerkt, maar het probleem is eenvoudig: er zijn nogal wat posities in het geding. Het is aan ons of we die posities nog langer serieus nemen.


Geen opmerkingen: