Prometheanreach / psy-ops

2012

Prometheanreach.com geeft een overzicht van zestien verschillende denkers over het belang van dit jaar, eigenlijk een grote verzameling van linkjes met relevante radio-interviews, in het Engels. Het idee is dat het huidige 'evenwicht' verstoord zal gaan worden, via een natuurlijke of georkestreerde gebeurtenis, gevolgd door een poging tot mind control, en daarna een krachtige positieve energie die we kunnen aangrijpen. Ik wil in dit verband ook wijzen op het interview van Rik Clay en het blog van Matthew Delooze.

CO2 footprint© is onzin.
Dit is wat er wél gebeurt.
Ik heb zelf veel geleerd van Alan WattJay Weidner, John Lash en Neil Kramer. In die volgorde.

In het Nederlands taalgebied is het allemaal een stukje zweveriger, maar Peter Toonen (de maya-man) komt waarschijnlijk het dichtst in de buurt; hij heeft het over de effecten van een poleshift en een verandering van magnetisch veld. Een poleshift betekent plotseling 30 uur volledige duisternis, en dan veranderende temperaturen. Niet een volledige flip-over maar een flinke tik. Een magnetische shift betekent dat mensen zich veel meer bewust worden van hun capaciteiten. De truc is om gericht te zijn op wat er binnenin gebeurt.


Mind control 

De ellende van deze tijd is dat er ook krachten of groepen zijn die mensen willen vasthouden in een soort hypnose. Juist omdat er eeuwenlang geïnvesteerd is in een bepaald soort van controle, en zij eindelijk lijken te gaan naar een soort hoogtepunt daarvan. Het gaat om vasthouden: er ís al hypnose, voor wie dat wil, maar ze zullen straks heel goed hun best moeten doen om ons daar nog te houden.

Het is die combinatie waardoor er vermoedelijk een grote mind control - gebeurtenis aan zit te komen, binnenkort. Met als doel dat we ons afsluiten voor natuurlijke veranderingen. Het kan behoorlijk professioneel worden. Ik weet niet wat voor technieken ze nog van stal kunnen halen, maar het is aan ons om de truc te doorzien. Als je dat vanaf het eerste moment doet, dan word je er niet ingezogen, kun je afstand nemen en het zien als een show. Het hoort er kennelijk even bij, het is de clash tussen controle en de natuurlijke tegenhanger daarvan.

11 september was de laatste grote mind control; hij heeft in de wereld van de politiek goed 10 jaar gewerkt, en wordt in feite nog steeds slecht begrepen. Aan de andere kant was dit voor veel mensen de eerste aanleiding om zich grondig een en ander af te vragen. Boeken van Thierry Meyssan (the big lie) en Webster Tarpley (911 synthetic terror) geven een indruk van zorgvuldig voorbereide psy-ops. In diezelfde eerste jaren kwam er een soort van gecontroleerde oppositie op gang (loose change, engineers for 911 truth). Dat is het deel dat slecht wordt begrepen: de achtergronden van de gecontroleerde oppositie. Ik kan me spotjes op CNN herinneren in 2004: oppositie tegen de berichtgeving van CNN - mede mogelijk gemaakt door CNN. Zo kwam het verhaal de wereld in over explosies met thermiet en over staal dat zou zijn afgevoerd naar China, alsof er daar die ochtend nog staal lag.

Gecontroleerde oppositie heeft de aandacht afgeleid van meer onafhankelijke onderzoekers. In feite is de waarheid over het lot van de torens pas in 2008 goed uitgelegd: een directed energy-wapen (DEW) dat materie in stof doet opgaan. Niet instorten maar in stof opgaan. In dat proces lijkt het alsof je explosieven ziet afgaan.


Het boek van Judy Wood (where did the towers go) geeft de achtergrond. Zij leeft nog, haar student is wel vermoord. De technologie bestaat sinds Oklahoma 1995, en gaat voorbij aan conventionele explosieven of brandstoffen. Het boek is zuiver wetenschappelijk, en geeft een verklaring voor foto's met een vreemd soort schade in de hele omgeving op die dag; voor een vreemde kracht: iets dat auto's omdraait terwijl er een halve meter verder helemaal niets gebeurt, iets dat mensen optilt en 10 meter verder neergooit. Een microwave-achtig wapen dat inwerkt op de elektro-magnetische energie die er al is.

Gecontroleerde oppositie heeft ook het idee versterkt dat het allemaal zou gaan om een elite die strijdt om de toegang tot fossiele brandstoffen in het Midden-Oosten. Zo'n groep kan er zijn, maar dan is er toch echt nog een club boven hen. Dit gaat allang niet meer over olie, dit gaat over controle, controle over ons eigen boerenverstand. Vermoedelijk zijn de neocons met hun olie-avonturen gechanteerd door een club machtswellustelingen boven hen. Denk aan de top van de mafia, ik weet wat jij weet, maar jij weet wat ik weet wat jij weet. Voor hen lijkt alles tot nu toe gesmeerd te gaan: centralisering, iedereen doet mee. Het is heel simpel: zij moeten weg. En ze gaan niet vrijwillig weg. En toch moeten ze weg.


Vrije energie 

De positieve kant is ook makkelijk: elektromagnetische technologie bestaat al; anti-zwaartekracht bestaat al. We hebben de beelden nog.

Bedenk wat dat betekent als iedereen straks toegang heeft tot zulke energie. Voor de positie van alle koninklijke oliejongens (en dame), voor het leen- en geldsysteem, voor Londen, de Saudi's, voor China, voor de fabrieksarbeiders in de derde wereld.

Het gaat trouwens allemaal terug op twee Oost-Europeanen. Vergeet China, de toekomst komt van de Servische ingenieur Nikola Tesla, begin 20e eeuw, en de uitwerking daarvan van de eigenzinnige Letse ingenieur Ed Leedskalnin.
De theorie van zwaartekracht (Newton) gaat uit van massa, maar deze jongens hebben laten zien dat het in werkelijkheid gaat om magnetisme. Leedskalnin had een apparaat waarmee hij de zwaartekracht magnetisch kon uitschakelen, volgens hem was dat het geheim van de piramides. Hij heeft 20 jaar lang 's nachts gewerkt aan een museum (Coral castle, Florida), waar iedereen de wonderen van de natuur kan komen aanschouwen.
Voor wie interesse heeft: ook de zon werkt elektro-magnetisch, het is geen vuurbal die uitdooft. Bijzondere eigenschap van de zon is dat het energie kan opslaan (zie de onderbouwing bij het Thunderbolts Project)


De volgende psy-op

11 september was trauma-based mind control: een combinatie van angst / emotie met het inprinten van bepaalde ideeën en woorden. Het is goed om te weten hoe het werkt. Niemand wordt geboren als zombie, maar er kan wel aan gewerkt worden. Het gebeurt iets te veel in de Amerikaanse muziekindustrie. Stanley Kubrick geeft in A clockwork orange en Eyes Wide Shut aanwijzingen over het gebruik van MK Ultra, het gaat om programma's die rechtstreeks zijn overgekomen uit Nazi-Duitsland.

De volgende grote psy-op hoeft niet persé gepaard te gaan met trauma. Het zal in ieder geval gebeuren met een grote kennis van de menselijke psyche; dus vooral ook het element van hoop moeten we niet uitsluiten. Hoop maakt blind, net als angst. De ideeën over de mysterieuze 12e planeet zijn de laatste tijd iets te populair, misschien dat daar iets mee gebeurt. Verder hebben veel mensen het over een soort van religieuze interventie, nep uiteraard. Hoe weten we dat het nep is? De echte godheid is onder onze voeten en in ons, en niet boven ons; zo simpel is het volgens mij.Rik Clay had ook het over Lady Diana als ultieme symbiose van christendom en islam: precies datgene waar we geacht worden ons nu druk over te maken. De techniek is er al: ze zou zomaar ineens als engel kunnen neerdalen, nep uiteraard. Misschien een combinatie van angst, en daarna hoop. Het kan ook een natuurlijke gebeurtenis zijn, waarvoor vals de verantwoordelijkheid geclaimd wordt. Hoe dan ook, een poging om het collectieve denken in een bepaalde richting te sturen. Een laatste poging.

Wat wel echt is, is dat moeder aarde bezig is te veranderen, en wij ook. Een nieuwe magnetische frequentie, positie, dimensie. Dit is die cyclus van 25,920 jaar waar we over horen. Bekijk ook even de uitleg van Johan Oldenkamp. In die lijn moeten we het zoeken. Wat het ook is, het komt het hele controlemechanisme erg slecht uit.

Neil Kramer heeft twee weken geleden een goed interview gegeven over de hopeloze situatie waarin dat controlemechanisme zich bevindt, en hoe wij afstand kunnen nemen zonder hen te voeden.

John Lash is de specialist achter oude gnostische teksten, de schepping, contact met de natuur en de vraag waarom het bewustzijn achter oude teksten wereldwijd volledig de kop ingedrukt werd. De laatste twee hebben het over een moeder aarde die zwanger is, maar volgens mij is de 17-jaar oude cicada een veel betere metafoor.


Cicaden wonen eerst 17 jaar onder de grond; dan komen ze naar boven en kruipen ze uit hun oude velletje. Het lijkt even alsof alles sterft, maar de truc is natuurlijk om niet op dat oude huidje gericht te zijn, maar op wat er binnenin gebeurt. Er is een korte schok, maar na twee uur is de cicada als herboren. Cicaden zijn de meest luidruchtige insecten van Azië. Die beesten komen trouwens af op warmte, je hoort ze hier overal in de stad, vooral in de buurt van elektriciteitsdraden.
Geen opmerkingen: