Elektrisch universum

In het lijstje Nikola Tesla en Edward Leedskalnin horen nog een aantal namen van wetenschappers die zich bezig hebben gehouden met elektro-magnetische krachten in het heelal : Walter Russell, Viktor Schauburger, Wilhelm Reich en Rudolf Steiner. Een overdonderende uiteenzetting over de zorgvuldig weggestopte waarheid van elektro-magnetisme geeft Stelios Tapinakis, zie onderstaande video (vanaf 21:00)
De deeltjesversneller is eigenlijk een belediging voor de natuurkunde - het is in feite irrelevant voor hoe het universum echt werkt, het leidt de knapste koppen af, en het doet iets met de psyche.

De deeltjesversneller
Wat er gebeurt: wetenschappers vormen de nieuwe priesterklasse. Net als de priester, vormt de mainstream wetenschap een buffer tussen mensen en de echte vragen. We hoeven de belangrijkste vragen niet meer te stellen - want dat heeft de wetenschapper al gedaan.
Hij werkt immers wetenschappelijk, en dat is iets met trial en error, ja toch?
Maar een kind weet: dit gaat over meten, niet over begrijpen.

Het probleem is: als je doorzoekt blijkt de mainstream wetenschap net zo'n grote fraude te zijn geweest als in zijn tijd het heilige boek. De CO2 scam is maar een klein voorbeeld van hoeveel geld er omgaat in de hele tak, en hoe de onderzoeksresultaten al klaar liggen. De volgende stap is de geneeskunde en de transhumanistische agenda, en ook de rest steunt op belabberde paradigma's die hoe dan ook gaan omvallen. Newton had perfecte metingen van symptomen, maar symptomen zijn geen wetten. Zelfs Einstein had moeite met het idee dat wij zelf verbonden zijn met datgene wat we onderzoeken.

Er was een handjevol eigenzinnige wetenschappers die zich niks aantrokken van de paradigma's van het dode universum. Daar komt het op neer: de aanname dat het universum dood is, dat is waar studenten mee doodgegooid werden op universiteiten. Dat wij eenzame toevallig levende wezentjes zijn in een grote melkweg waar sterren aan het opbranden zijn.

Zo werkt het dus niet. Alles is met alles verbonden. Wij met de aarde en de aarde met de zon. Niels Bohr schreef ooit al: "geïsoleerde materiële deeltjes zijn abstracties; hun eigenschappen zijn alleen te definiëren en te observeren door hun interactie met andere systemen".
Atoompjes hebben feitelijk geen onafhankelijk bestaan, de volgende stap is ook al beschreven: atomen zijn voor meer dan 99.999% leeg - lege ruimte. En dan is het spijtig voor alle Shell aandeelhouders en hun troonopvolgers, maar alles is elektro-magnetisme, elektro-magnetisme en leugens.
Hoe zou het toch komen dat het zo gevaarlijk is als mensen iets concreets ontwikkelen dat is gebaseerd op gratis energie ?  Edward Leedskalnin was 20 jaar alleen, en heeft alleen diep in de nacht met zijn apparaat gewerkt (Coral Castle) - met reden; andere voorlopers zijn eerder aangepakt.
Nulpuntenergie is altijd een verlengstuk van de bestaande elektro-magnetische krachten in de aarde. De kwestie is enkel om die te begrijpen, en dat deden ze.

Bestudeer Nikola Tesla, Edward Leedskalnin, bestudeer het elektrisch universum (thunderboltsproject), en lees al het werk van Walter Russell, Viktor Schauburger, Wilhelm Reich en Rudolf Steiner. Niet alleen de thema's die op het internet gehighlight worden, want dat geeft soms een sterk vertekend beeld. De stof komt volgens mij overeen met het boek van Michael König over quantum-natuurkunde (Das Urwort).

Meer informatie: zie Eric Dubay

Geen opmerkingen: